Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2011 12:01 - Как започна 2011 година?
Автор: isstoyanova Категория: Други   
Прочетен: 2028 Коментари: 0 Гласове:
0



За разлика от предходните години, тази нова година я посрещнахме по-тихо. Нямаше обичайната истерия и шумотевица, сякаш пиратките и бомбичките бяха по-малко. Празненствата за честването винаги са започвали месец по-рано, настроението винаги е било повишено, покупките за вечерята обикновено не се правеха в последния ден, а сега всички хранителни магазини бяха препълнени и се бяха образували километрични опашки с изнервени и в същото време леко апатични клиенти.

За много хора 2010 година беше критична, тежка, всички искаха да я избутат и да погледнат с надежда в бъдещата.

След словото на президента, всичко продължи по старо му.

Разкриха се брутални лекарски грешки, лоша организация в болниците, вдигнаха се бурни скандали в здравеопазването, а хората продължават да се разболяват я от Хепатит А, я от грип, а някои... Имаха участта на малката Гери.

Бяха открити подслушвателни устройства в сгради, телефони, а информацията беше разпространена в медиите и на всичкото това някои гледаха с усмивка, други тайничко все още треперят за репутацията си.

Оказа се, че и водата ще поскъпне. Но не само тя, ами и хляба, и олиото.

Водещ мобилен оператор ни засипа с шокиращи сметки, същото се случи и със сметките за ток и парно.

Забрани се тютюнопушенето в затворени помещения. Идеята сама по себе си е добра, но върлите пушачи смятат, че им се нарушават личните права.

В Австралия ги заля потоп, у нас шап мори добитъка, има опасност да спрем износа на месо за чужбина.

 Започнаха да падат умрели птици от небето – гълъби, свраки, гарги – промъкна се страх от пророчеството на Нострадамус за настъпващия край на света.

Настъпи хаос и на летището ни, поради метеорологичните условия и падналите мъгли, много полети бяха отменени.

Погнаха и бензиностанциите. Отново инициативност и поздравления, но се оказа, че свързването на вътрешната касова система на всяка една бензиностанция със системата на НАП, отнема малко повече функционално време от колкото са имали собствениците. Нищо, затвориха ги до решаване на проблема.

Има Шенген, няма Шенген? По-скоро няма да има.

 

Докато в България се чудим коя система ни е от зле, по-зле, в САЩ се занимават главно с решаване на загадката, дали лекарят на Майкъл Джексън умишлено е причинил неговата смърт. В Англия са в очакване на четвъртото дете на Виктория и Дейвид Бекъм.

 

А са изминали по-малко от две седмици от началото на настоящата година...




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: isstoyanova
Категория: Хоби
Прочетен: 283991
Постинги: 113
Коментари: 44
Гласове: 288
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930